Om oss

Buskerud Brannservice leverer det du trenger av produkter og tjenester innen brannvern, sikkerhet, førstehjelp og mye mer.

Historien
Buskerud Brannservice ble etablert i 1979 av Eigil Ringdal og drevet som et ENK frem til 2010. Selskapet ble omgjort til aksjeselskap 04.01.2010.
Buskerud Brannservice AS er distriktets eldste firma innen sin bransje og våre kunder får stor nytte av vår lange erfaring.
Hovedområder er service og salg av brannvern, førstehjelp, vern og sikkerhetsutstyr.

Vi er din spesialforretning og samarbeidspartner innen Brannvern, Førstehjelp, Vern og Sikkerhetsutstyr
Vi har i mer enn 40 år utført kontroll, service og vedlikehold av brannvern, sikkerhet og førstehjelpsutstyr, les mer om vedlikehold ». Sikkerhet er viktig og mange blir dessverre ikke klar over dette før det er for sent.
I vårt produkt- og tjenestesortiment vil du finne viktige preventive produkter - kvalitetsprodukter som faktisk virker når uhellet først er ute. Du vil også finne en rekke sikkerhetsrelaterte artikler, artikler vi publiserer for å øke din bevissthet rundt brannvern, førstehjelp, vern og sikkerhetsutstyr som angår både hjemme og på din arbeidsplass.

Vi håper sidene fremstår som informative og at du stadig vender tilbake for å oppdatere deg på hva som er nytt!
Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev - da vil vi i Buskerud Brannservice sørge for at du får de siste nyheter om sikkerhet, rett i din e-post!

Buskerud Brannservice selger kvalitetsprodukter
Vi arbeider kontinuerlig med å utvide vårt vareutvalg i nettbutikken. Har du et behov vi i dag ikke har presentert på våre nettsider er det fortsatt mulighet for at vi har produktet men at det ikke har blitt publisert. Kontakt oss slik at vi kan hjelpe deg med å løse dine behov.

  • Kontroll, service og vedlikehold finner du under tjenester.
  • Våre produkter og tjenester tilbys til privat og offentlig næringsliv, brann- og redningstjenesten, on-/offshore, shipping, borettslag i tillegg til privatkundemarkedet.
  • Vi utfører kontroll, service og vedlikehold av brannvern, sikkerhet og førstehjelpsutstyr. Les mer om vedlikehold »
  • Vi har eget sertifisert serviceverksted og dekker i dag øvre del av Viken fylket (hele Buskerud og deler av Vestfold, Akershus og Oslo).
  • Vårt kvalifiserte personell vil alltid kunne gi deg den fagkunnskap og trygghet som du måtte ønske.
  • Ettersyn av sikkerhet og brannvernmateriell stiller krav til fagkunnskap.


Merkevarer
Vi markedsfører flere kjente produkter som: Presto, Escape Mobility, Everlux, Noraid, Cederroth, Visonic, Eltek, Deltronic, Cavius, Zarges, FirePro, Stat-X, Peli, Wolf, Suprabeam, Viking, Trellchem, Alfa Sko, Haix, Brynje, Aclima, MSA, Zugol og mange flere.

www.buskerud-brannservice.no 
www.evakueringsutstyr.no

www.buskerudbrannservice.no 
www.safetyshop.no 
www.viken-brannservice.no 
www.vikenbrannservice.no